Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy verjem föl a tejszínhabot...

Hogy verjem föl a tejszínhabot, hogy ne löttyedjen össze?

Figyelt kérdés
Akárhányszor csináltam eddig a tejszínhabot, a végén mindig ilyen túrós mutyi lett. A szavideje is rendben volt, próbáltam dobozossal, zacskóssal... Segítsetek, milyet vegyek? Felverés előtt betegyem a fagyasztóba, minél hidegebb legyen? Segítsééég! :)
2010. máj. 17. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Felverés előtt 24 óráig hűtőben hűtsd, tegyél bele pici cukrot, és ne verd túl, mert azért lesz túrós trutyi, mert túl sokáig vered.
2010. máj. 17. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A habtejszín nem attól lesz kemény,, ha minél tovább vered.

Csak érzéssel kell és hamarabb abbahagyni, mint mondjuk , ha tojásfehérjét vernél.


Próbáld meg a Hulálá cukrozott tejszínt és tegyél bele habfixálót.

A túlvert tejszín bár ronda, de kávéba tökéletes.

2010. máj. 17. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy tanács, ha tulvered a tejszínt és elkezd túrosodni ne dobd ki, mint elöttem írták kávéba még jó.Ha esetleg nem kávézol akkor verjed még tovább és isteni finom édes vaj lesz belőle ami kalácshoz ilyesmikhez tökéletes.
2010. máj. 18. 06:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!