Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pudingos kalacsot hogyan...

Pudingos kalacsot hogyan csinaljam, hogy ha sül már, ne follyon ki belőle a puding?

Figyelt kérdés
már csinaltam tobbszor,de mindig folyott ki belole..
2012. máj. 4. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én úgy csinálom, hogy kisodrok rudakat a kalácstésztából, kicsit kinyújtom őket, beletöltöm a pudingot, és összetapasztom, összesodrom úgy. Azután a rudakat befonom. A végüket is be kell tapasztani. Nekem még nem folyt ki. Bocsi, hogy nem tudtam jobban elmondani.
2012. máj. 4. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
semmi gond,koszonom szepen,igyis tudtal segiteni.
2012. máj. 4. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Örülök. Akkor még annyit, hogy úgy nyújtsd ki a rudakat, és tapaszt össze, hogy nem közvetlen összesodorni kell, mert ha valamit felhajtasz (mint a roládot pl.) akkor a töltelék ha sok hajlamos odébb lökődni, szélre. Szóval inkább tapaszd össze a két szélét hosszában, és utána meg lehet egy kicsit sodorni. Így értettem. Ja, és ne feledkezz meg a végéról sem, hogy összetapaszd. Így még brióst is tudsz készíteni egyébként. (pudinggal töltött briós)
2012. máj. 4. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
mégegyszer nagyon koszonom....:)
2012. máj. 4. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2012. máj. 4. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!