Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen az amikor kikaparom a...

Milyen az amikor kikaparom a vaniliát? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
egy recept irta h kell bele egy fél rúd vanília és h azt kikaparva bele kell tenni. de azt hogy kell?
2012. ápr. 26. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hosszában kettévágod a vanilia rudat, és a kés hegyével kikaparod.A kikapart rudat ne dobd el, tedd egy jól záródó dobozba, vagy üvegbe porcukor közé,így lesz belőle vaniliás cukor.
2012. ápr. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hosszirányban félbevágni és a belsejét a magocskákat kikaparni
2012. ápr. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Félbe vágod a vaníliarudat és a belsejét (kis fekete valamik) kikaparod. De ha krémbe akarod tenni,én csak félbe vágva teszem bele és úgy főzöm meg. Ha kész,akkor kidobom a vaníliarudat belőle.
2012. ápr. 26. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Cd2U4zimYo0 4perc 55 másodpercnél mutatja
2012. ápr. 26. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D
2012. ápr. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!