Hamburger húst hogyan csináljam?
Az alapanyag sertés darálthús, marha húst nem szeretjük.
Bucik már sütnek
Igazából olvastam nem kell bele so bors csak... de így mi fogja össze? Nem fog szétesni?
Akkor esik szet a hus ha fagyasztva volt es nem volt rendesen kieresztve ... ezert sutes kozben be levesesedik es szetesik.
Tojas csak a fasirtba kell, mert abban kell osszetartania a hust es a zsemlet.
Semelyik orszagban nem hasznalnak tojast a sima daralthusos cuccokba .. mint pl. a csevabcsicsa es hasonlok.
Azert erdemes preselni, hogy ne legyen levegos vagy laza a huspogacsa es akkor jobban egyben marad.
Kedves Kérdező!
Én szoktam a 82 éves Apukámnak "szelet húsokat" sütni sertés darált húsból, mert nehézségekbe ütközik neki a rágás.
Natúrszeletet, rántott húst, cigánypecsenyét, ...mind-mind daráltból.
SOHA nem teszek bele tojást és soha nem esik szét.
Tényleg csak só-bors, jól gyúrd meg, lapítsd el és ahogy írták, lapáttal forgasd! Teljesen jó lesz!
Nem esik szét, ahogy írják, szerinted kamuzni jöttünk ide?
Én nem is értem, ki rak tojást meg zsemlemorzsát hamburgerbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!