Szoktatok otthon hamburgert készíteni?
Igen, szoktunk :)
Én sütöm a bucit, a húst is mi készítjük el :)
Mi nem rakjuk össze előre, hanem mindent oda teszünk , zöldségek, szószok stb, és mindenki magának csinálja meg, amilyenre szeretné :)
Hús, buci saját készítés. Általában marhahús kerül bele, néha vendégek kedvéért csirkemell is van.
Nem szoktam előre összelegózni őket, mindenki csinálhat olyat, amilyet szeret. Van előkészítve bacon, tükörtojás, lilahagymalekvár, zöldségek, különböző sajtok, szószok.
Én szoktam.Sokkal jobb mint a gyorséttermes verzió
TT konyhája fenn van a Youtubon és ott nézdd meg a buci és a hús receptjét
Én marha daráltat szoktam használni de bármilyen darálthússal lehet ízlés szerint
Zöldségeket is ízlés szerint
Persze! Fogom a zsomit, felbevagom,kicsit megpiritom,hogy ne azzon at.
Majd a kovetkezok kerulnek ra.
Salata, hagyma, szosz, hamburgerhusi, tukortojas, bacon, hamburgerhusi, paradicsom, hagyma, salata, szosz.
ha csirkes akkor majonezzel megbolonditom meg
Mi is szoktunk, és ha már ennyit melózok vele, többnyire megadom a módját és faszénen sütöm meg.
1. Limara receptje alapján készül a zsemle/buci.
2. A hús 80% darált marhacomb, 20 % sertéslapocka, és csak kevés vöröshagyma, és bors kerül bele, és nagyon kevés só, a többi csak sülés után. Ezt már előző este összegyúrom.
3. Faszénizzitás. Amikor már szép fehérek, mehet a rácsra a húspogácsák. Miután kisült mind, akkor a kettévágott zsemléket rövid ideig rádobom a rácsra, mindkét oldalát megpirítom, így nem ázik el majd a szósztól.
De guszta az a faszénes megoldás.Biztos nagyon finom.
A tükörtojást folyósra hagyva szerintem finomabb de ízlés kérdése
Szoktam, a buci bolti, a húst én csinálom, saját recept alapján.
Ebben annyi a különbség az átlaggal szemben, hogy mivel nincs lehetőségem faszénen sütni, a füstös ízt viszont szeretem, így hogy egy árnyalatnyit hasonlítson rá, kb. 3/4 rész marhahús, 1/4 rész kicsontozott füstölt oldalast darálok egybe.
A többi összetevő meg szokásos, mikor mihez van kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!