Otthon csinálok hamburgert, reggel suliba viszem. Nem baj ha esetleg kihűl? Úgy is lehet enni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 16:17
2/15 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem! 😉
2015. okt. 11. 16:22
3/15 anonim válasza:
De, a hideg hamburgertől megfulladhatsz
4/15 anonim válasza:
SEMMI bajod nem lesz!!!!!
Hány éves vagy ennyi ésszel??????
5/15 A kérdező kommentje:
15 es fel..csak azert kérdeztem, mert melegen sokkal jobban ízlik..
2015. okt. 11. 16:37
6/15 anonim válasza:
Melegen finomabb, de hidegen is ehető. Viszont otthon inkább ne mikrózd meg egyáltalán, úgy is kihűl, viszont még jól ki is szárad. Esetleg kérd meg egyik tanárodat, nem tudná-e megmikrózni - a tanári irodákban szokott lenni mikró, és ha jófej, biztos megteszi ezt a szívességet.
7/15 anonim válasza:
sztem jó hidegen is, főleg ha van benne saláta es öntet, azok úgyis hidegen jók
csak vigyázz, hogy a paradicsom meg az öntetek és a ketchup, mustár, majonéz ne aztassa el a zsomlet
amúgy nálunk a bufeben is megmelegitettek, de én sose kértem, sztem pofátlanság, max ha ott eszel mindig és ismernek.
8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó 2-tő nagyon köszönöm a választ. Sokat segítettél, szerintem is pofátlanság.
2015. okt. 11. 17:18
9/15 anonim válasza:
Ha elmondod, hogyan csináltad, akkor válaszolok. :)
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Anya csinálta, a receptet nem árulja el:)
2015. okt. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!