Szoktatok otthon hamburgert készíteni?
A bucit én sütöm, de a húspogácsát porból csinálom.
Én nagyon válogatós vagyok, úgyhogy én csak húst, sajtot, ketchupot, mustárt és paprikát teszek bele.
A család többi tagja salátát és hagymát. Krumpli az itthonihoz nekünk nem kell
Éreztem, hogy érdemes ezt a kérdést lenyitnom!:) Köszönöm 10-esnek az ötletet, hogy ez nem jutott eszembe!🤦 Pedig hatalmas ötlet! Remélem a hentesnél is partnerek lesznek abban, hogy daráljanak hozzá kis füstöltet.
14-es porból a húspogácsát?
Én is szoktam csinálni bár már jó régen volt. Hús saját készítésű mert a boltik tényleg nem jók! Viszont az itteni válaszokat elnézve kicsit szégyenkezve utána néztem a házi hambi zsömlének (mert pl.a gyros-hoz a pitát házilag szoktam), hát még jó, hogy nem vacakoltam eddig ezzel mert elég melós! De ezt nem tudván eddig is pékségben vettem hozzá bucit vagy jobb híján a tartós buci is jó ami élelmiszer boltokban kapható.
Nálam ami leglényegesebb az egészben az a hús és a sajt. Utóbbiból szeretem a cheddar-t, mert amúgy a Mekis hamburgert is imádom és ott is ezt a sajtot használják, meg egyszer ettem Balatonlellén egy amerikai hamburgerezőben, tudjátok ahol annyira megpakolják, hogy össze kell szúrni (zászlós) pálcikával, na ott is a cheddar adta meg azt az ízt,ami szerintem egy hamburgerhez dukál. A hús és sajt mellett fontos még a három féle szósz: kechap,majonéz és mustár. Ezeken kívül paradicsom,salátalevél, lilahagyma. De csak ha egy kis csalamádé kerül bele már úgy is egy teljesen jó retro hambit kapsz. Tükör tojás valóban érdekes ötlet. Én eddig csak pizzáta ütöttem rá, valahogy hambinál nem jutott eszembe. Extra feltét még amit szeretek az a pirított vöröshagyma és a grillezett camambert sajt.:) Na ezt jól kitárgyaltam!:) Köszi 10-es a tippet mégegyszer!:)
A füstös ízhez adnék tippet! Én is imádom, de akár egy húsmentes ételben is.
Létezik füstölt só és füstölt fűszerpaprika, amikkel remek füstös íz adható az ételnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!