Szeretnék hamburgert csinalni otthon, tudnátok írni receptet amit mar kiprobaltatok es finom?
Ez a húspogácsa recept nekünk nagyon bejött, Ajánlom:
A hamburgerbe meg ( sorba irom alulról :D )
jégsaláta, húspogácsa, paradicsom, lila hagyma, uborka, reszelt sajt, és erre ketchup, mustár majonéz.
Tőled függ. Zsemléből szerintem a legjobb a frissen sült házi, de a bolti is megteszi kicsit megpirìtva belül.
Húsnak a 100% darált marha a legjobb, csak sóval és borssal fűszerezve. Megformazod, megsutod. Jobb, mint az előre gyártott bolti, aminek kb 50%-a hús.
Ez az alap. A bucit megkened mondjuk majonezzel, ra a forró hus, rá egy szelet cheddar sajt, rá mondjuk bundazott hagymakarika, salata, paradicsom, majonéz megint és a buci tető.
Tőled függ hogy miket teszel bele. Ha trappista sajtot szereted inkább, az is tökéletes cheddar helyett.
Én a hamburgerezok etlapjait szoktam nézni és az alapján meritek ötletet.
Ha husimadok vagytok, akkor lehet bacont is rakni bele vagy dupla húst. Mehet tukortojas is vagy rántott sajt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!