Honnan tudom, hogy nem nyers a pizzatészta?
Figyelt kérdés
Ma sütöttem először holnapra mert holnap sajnos nem érek rá. Éppen csak tanulgatom ezeket a dolgokat. Én nem érzem nyersnek viszont egy olyan receptet láttam amiben magas hőfokon 5-10 perc alatt készre sül a pizza.
Szóval honnan ismerem fel a nyers tésztát? Csak nem szeretném, hogy a többieknek ne legyen jó ..😕
2022. márc. 17. 23:06
11/11 anonim válasza:
A 10 perc sok. Nekem az a tapasztalatom, hogy 4-6 perc mérettől függően. Előmelegített sütőben kell sütni és legnagyobb hőfokon, ez a lényeg. Ha a sajt már pirul, akkor biztosan kész van. Egyébként pedig 4 perc után rányitsz és villával megnyomkodod a szélét vagy alánézel és tudni fogod jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!