Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan tudom, hogy nem nyers...

Honnan tudom, hogy nem nyers a pizzatészta?

Figyelt kérdés

Ma sütöttem először holnapra mert holnap sajnos nem érek rá. Éppen csak tanulgatom ezeket a dolgokat. Én nem érzem nyersnek viszont egy olyan receptet láttam amiben magas hőfokon 5-10 perc alatt készre sül a pizza.


Szóval honnan ismerem fel a nyers tésztát? Csak nem szeretném, hogy a többieknek ne legyen jó ..😕



2022. márc. 17. 23:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A 10 perc sok. Nekem az a tapasztalatom, hogy 4-6 perc mérettől függően. Előmelegített sütőben kell sütni és legnagyobb hőfokon, ez a lényeg. Ha a sajt már pirul, akkor biztosan kész van. Egyébként pedig 4 perc után rányitsz és villával megnyomkodod a szélét vagy alánézel és tudni fogod jó-e.
2022. márc. 18. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!