Nyers pizzatésztát le lehet fagyasztani? Tehát miután megkelt és egy részét lefagyasztanám későbbi használatra.
Figyelt kérdés
Az élesztő miatt kérdezem. Ugyanolyan jó lesz? Tapasztalatokat várok!2011. júl. 31. 14:42
1/7 anonim válasza:
Hát ha abból indulok ki, hogy a lángosét is le lehet, akkor szerintem ezt is.
2/7 anonim válasza:
Igen, le lehet. Semmi baja nem lesz tőle, sőt talán még jobb is lesz.
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben elősütném, akkor kevesebb meló van vele ha kiveszed.
4/7 anonim válasza:
Szintén így fagyasztom: 8 percig sütöm, és be a mélyhűtőbe. Ha kiolvad, utána már csak meg kell kenni, megpakolni, és kész is van.
5/7 anonim válasza:
hogy? nekem mindig azt mondták, a kelt tészta "NE FÁZZON MEG"- még az ablakot is be kell csukni..
6/7 anonim válasza:
igen kedves utolsó, ezt én is hallottam, gondolom azért, mert a kelés folyamatának nem tesz jó a huzat, a hideg pedig egyértelműen lassítja.
Ja és én nem szoktam kiolvasztani, csak megpakolom és irány a sütő :)
7/7 anonim válasza:
Persze,hogy lehet!Én már évek óta így csinálom!És..még élek....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!