Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen hőfokon, hogyan, hány...

Milyen hőfokon, hogyan, hány percig süssem a vékony pizzatésztát?

Figyelt kérdés
Pizzát szeretnék csinálni, de olyat aminek vékony tésztája van. Hogyan érdemes elkészíteni? Akkor tegyem be sülni mikor már a feltét is rajta van? Vagy először süssem meg kicsit a tésztát és úgy tegyek rá feltétet?? Sürgős!
2011. aug. 14. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
tésztától függ,tesóm elöször elősüté és sose,mindettő jó.Amúgy 200 fokon minimim jó sütni és hamar megsük egy jó tészta.
2011. aug. 14. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 tetro ***** válasza:
29%
500fokon, két percig
2011. aug. 14. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Vicces voltál!:)

Milyen tészta?Bolti vagy magad gyúrtad?Nem mindegy!De általában nem kell elősütni a boltit sem,de mondjuk azon van haszn.ut. viszont feltéttel és kb 15perc,és a sütőtől is függ!1Xrű a képlet!Figyeld sütés közben és meglátod!

2011. aug. 14. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
vékonyra nyújtsd, úgy tedd a tepsibe. előmeléegített sütüben 5 perc elősütés,utána rá a pizzaszósz, plusz a feltétek.de utána már 20 percig ne nyisd ki a sütőt.
2011. aug. 14. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az 500 fokban annyi a vicces, hogy otthon nem lehet annyit csinálni, pedig úgy lenne jó.

Max hőmérsékleten kell sütni, amennyit a sütő bír. Feltéttel együtt kell sütni, 10 perc alatt biztos, hogy kész. kemencében kb. 400-420 fokon 5-6 percig a legjobb.

2011. aug. 14. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 10 deka farhát ***** válasza:
Nekem 250 fokon, nem légkeveréssel kb. 7-8 perc alatt kész volt. Saját gyúrású tészta. És isteni lett :)
2011. aug. 23. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!