Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyek azok az ételfélék,...

Melyek azok az ételfélék, amiket magasabb hőfokon kell sütni, és melyek azok, amiket alacsonyabbon?

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég konkrét a kérdésed !Ha megnézel egy ujjab szakácskönyvet abba beleírják hogy hány fokon süsd , vagy főzd az adott ételt.A régebbiek annyit írtak hogy közepes lángon,nagy lángon,alacsony hőfokon...

Ha konkrét ételt írsz arra biztos kapsz konkrét választ.

2008. jún. 26. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!