Mit csináljak, hogy a pavlova tortám fehér maradjon? Ez ugyanaz mint a habcsók, de mitől barnul meg a legalacsonyabb hőfokon?
Figyelt kérdés
Most készítem, sürgős tippeket kérek, mert mindig bebarnul.
Köszi:)))
2010. júl. 3. 14:55
1/2 anonim válasza:
egy kis citromlevet kell tenni a fehérjébe szerintem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tettem bele, de ecetet, mert az volt oda írva, de így is barna lett. Legközelebb megpróbálom citromlével:)
2011. febr. 13. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!