Mi a titka a bufes gyrosnak ??
Fahéjat szoktál rá tenni??? Épp csak egy picikét...
A többi fűszer gondolom adott....
Ízfokozó, jesszus.... Azt ne a gyrosba keressétek, hanem minden egyéb készen kapható termékben.
De igen, a hús a lényeg leginkább. Teljesen máshogy sül ott, mint otthon a kis serpenyőben, ez rengeteget számít. Aztán a fűszerezés sem mindegy, te nem tudod pontosan mivel, és milyen arányban ízesítik a húst.
1. Fűszerezés
2. Maga a sütési mód, mivel a gyrosban/dönerben a hús folyamatosan forog, így mindig "kérges" a hús (=több ízanyag keletkezik), ezt nehéz otthon reprodukálni.
3-as voltam, még elég fontos a római kömény is!
Teljesen más íz, mint a mi köményünk, nem lehet a magyarral helyettesíteni.
Csirkecomb filéből csináld nagyon vékony csíkokra vágva.
Gyors fűszerkerverék plusz pici fahéj.
9: lehet, hogy te ilyet ismersz...
Ahol én szoktam venni, pl. reggel pakolják fel a csirkecomb filéket egyesével a "kardra".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!