Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a bufes gyrosnak ??

Mi a titka a bufes gyrosnak ??

Figyelt kérdés
Altalaba döner kebabba eszek, de itthon hiaba probalom, sose sikerul ugyan ugy..sot szinte koze sincs hozza ...nem hiszem hogy csak a hus lenne a lenyeg ..vagy megis ??
2022. febr. 22. 18:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A 16-osnak ajánlom, hogy olvasson a témában, mielőtt marhaságokat ír...

Persze lehet, hogy oylan egységsugaró beszólongatós, aki a fahéjat csak almáspitében ismeri.


Egy csomó keleti fűszerkeverék (húsokhoz való!!!) tartalmaz fahéjat. India konyha, de a török is!


[link]

2022. febr. 23. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
54%
21 Bizony, sőt, én még a bolognai raguba is teszek. Persze nem felismerhető benne, mert csak egy "gondolatnyi" mennyiség, de az pont kell bele.
2022. febr. 23. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22: Pontosan! :)

Akkor jó egy fűszerezés, ha egyetlen fűszer sem "könyököl ki" belőle.


Pl. a chili con carne-ban is van, sőt, abba egy pici keserű kakaóport, vagy egy kocka feketecsokit is szoktam tenni.

Ezt sem lehet kiérezni, de nagyon finom Ízmélységet ad neki.

2022. febr. 23. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
A kipufogógáz a titok. Otthon sosem lesz olyan íze, mint annak a húsnak, ami egész nap öt méterre az úttesttől forog az ablakban.
2022. febr. 23. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!