Mi a titka a bufes gyrosnak ??
Figyelt kérdés
Altalaba döner kebabba eszek, de itthon hiaba probalom, sose sikerul ugyan ugy..sot szinte koze sincs hozza ...nem hiszem hogy csak a hus lenne a lenyeg ..vagy megis ??2022. febr. 22. 18:36
21/24 anonim válasza:
A 16-osnak ajánlom, hogy olvasson a témában, mielőtt marhaságokat ír...
Persze lehet, hogy oylan egységsugaró beszólongatós, aki a fahéjat csak almáspitében ismeri.
Egy csomó keleti fűszerkeverék (húsokhoz való!!!) tartalmaz fahéjat. India konyha, de a török is!
22/24 anonim válasza:
21 Bizony, sőt, én még a bolognai raguba is teszek. Persze nem felismerhető benne, mert csak egy "gondolatnyi" mennyiség, de az pont kell bele.
23/24 anonim válasza:
22: Pontosan! :)
Akkor jó egy fűszerezés, ha egyetlen fűszer sem "könyököl ki" belőle.
Pl. a chili con carne-ban is van, sőt, abba egy pici keserű kakaóport, vagy egy kocka feketecsokit is szoktam tenni.
Ezt sem lehet kiérezni, de nagyon finom Ízmélységet ad neki.
24/24 anonim válasza:
A kipufogógáz a titok. Otthon sosem lesz olyan íze, mint annak a húsnak, ami egész nap öt méterre az úttesttől forog az ablakban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!