Milyen májból a legfinomabb a májgombóc?
Figyelt kérdés
Csirkemájból vagy sertésmájból? Esetleg mindkettő keverékéből?ma 12:00
1/3 anonim válasza:
Csirkemájból szoktam de a sertés intenzívebb.
Egyébként finom mindkettőből a sertéshez kevesebb morzsa kell.alacsonyabb a víztartalma.
2/3 anonim válasza:
Ízre azt mondják, sertésmájból finomabb. (Én még csak csirkemájból készítettem).
3/3 anonim válasza:
Én a kacsa vagy liba májra esküszöm.
De baromfi is jó. Sertésmájból még nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!