Grillhúshoz melyik a legfinomabb pác?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 17:18
3/6 anonim válasza:
Nekem a joghurtos vált be.
Nagyon jól megpuhítja a húst.
4/6 anonim válasza:
Ízlések, és pofonok.
Az én kedvencem a mustáros-sörös pác.
30-40dkg mustár
1-2 evőkanál olaj
1-2 dl sörrel elkeverve, fűszerek, bors stb. ízlés szerint.
Ha gyorspác, azaz 1-2 órán belül lesz a sütés, akkor sót is teszek bele, de ha egész éjjel benne áll a husi, akkor só nélkül, hogy ne keményedjen meg. Sózás sütéskor.
Ezzel bekenem bőven mindkét oldalát aztán irány a hűtő.
6/6 anonim válasza:
A Szoky-féle mustáros cigánypecsenye-pác, a több napos érlelésre papírba csomagolt tarja-szeletekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!