A kuszkusz mihez hasonlit ízben,és hogyan a legfinomabb?
Zsírt is ehetsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit elfogyasztasz. Ettől függetlenül nem mondanám kifejezetten diétabarátnak, de nem is tragédia.
A kuszkusz gyakorlatilag búzagranulátum, ami olyan picire van törve, hogy megpárolható. Önmagában sok íze nincs, a mellékevert zöldségekkel, fűszerekkel lehet élvezetessé tenni. Nem kell túlbonyolítani, só, bors, kömény, és sok apróra vágott vegyeszöldség. Pritamin, uborka, lilahagyma (mind nyersen, a főzés után hozzáadva) a leggyakoribbak, de mehet bármi, ami otthon van.
Ahogy előttem is írják, a kuszkusz olyan ízű, amilyenre fűszerezed. Önmagában gyakorlatilag semleges íze van.
KEress rá a tabouleh saláta receptjére - azt elég sokféleképpen lehet kombinálni, rengeteg petrezselyemmel. Nagyon fincsi. :)
5: igen-igen! A búzatöret az a bulgur!
Én úgy szoktam magyarázni, hogy a kuszkusz tkp. mini-tarhonya. :-DDD
Persze, mindent is.
Attól függ mit értesz diéta alatt. :D
szerintem kb a tészta és a rizs között van íre félúton. de tényleg kóstold meg
amúgy lehet egészséges életmódban enni, hiszen szuper lassan felszívódó szénhidrát, tele értékes tápanyagokkal (nyilván mértékkel). sokan szeretik mert gyorsan elkészül
én csak összekverem kis sóval mielőtt leöntöm. néha teszek hozzá jó adag szárított metélőhagymát. de tényleg olyanrs ízesíted amilyenre gondolod. kipróbálhatod pl petrezselyemmel és zöldborsóval keverve is, az is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!