Melyik a legfinomabb sütemény amit valaha ettetek?
Figyelt kérdés
Valami nagyon finom süteményt szeretnék sütni amit még nem próbáltam de nem tudom hogy mi legyen
16/l
2021. febr. 27. 11:18
1/14 anonim válasza:
Lehet le fogtok pontozni, de a narancsos répatorta valami eszméletlenül finom. Egyszer ettem egy cukrászdában, azóta itthon csinálom és totálisan ugyan olyan finom, mint a boltból :D
2/14 anonim válasza:
Répatorta kókuszos krémmel, + egy régi családi recept ami itthon kakaskrémes néven van elhíresülve
4/14 anonim válasza:
én a bocisütit szeretem nagyon
5/14 anonim válasza:
Kókuszkrémes ananászdarabkás tejszínhabos szelet
7/14 anonim válasza:
Egy egyszerű süti, de én Néger kockára mindig veveő vagyok.
Egyébként elég sok finom sütit ettem már( francia krémes, lúdláb, almás rétes, túrós, eper tál, gesztenyés sütik, fekete erdő szelet, amerikai csokis keksz, Isler, Linzer.. na jó abbahagyom, mert a nyál is összefut a számban pedig fogyózom..)
8/14 anonim válasza:
A kedvenc szelet mostanában verhetetlen itthon. Anyukám csinálja de addig eszem amíg van :)
9/14 A kérdező kommentje:
Uhh nehéz lesz a választás xd
En amúgy meg soha nem ettem répatortát..
2021. febr. 27. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!