Szerintetek mik a legkülönlegesebb és legfinomabb sütemények?
Én nagyon szeretem a marlenkát,szerintem különleges,mert nem mindenki tudja elkészíteni,elég macerás.
De ha tutira le akarsz nyűgözni valakit akkor az épp aktuális év tortájával nem foghatsz mellé :)
Mandarinos túrótorta
Gyümölcsös csokitorta, eper, málna, szamóca, szeder, áfonya, stb., gyümölcslekvárral és coskival töltve, csokival bevonva, a tetejére gyümölcsöket halmozva és csokiszószt, így:
[link] (bár ez töltetlen, bevonatlan, de cska illusztrációnak gondoltam, hogy ilyemsi:)
Tirpla csokis sajttorta
De igazából minden tortát meg lehet csinálni különféle díszítésekkel nagyon ízlésesre és különlegesre (pl. mintás fondant-t festeni, csokilapokból ilyen bevonatot készíteni:
Vagy simán egyénileg dekorálni:
Vagy habnyomóban a krémet színezni, alakzatokat csinálni vele: [link]
Keksszel, babapiskótával, csokis rudakkal is körbe lehet rakni: [link]
De ha első próbálkozás, akkor esélyes, hogy nem lesz túl szép, és inkább az egyszerűen díszített tortáknál kéne maradni. Amíg az ember ezt ilyen szinten tudja művelni, az egy hosszú folyamat, könnyen elkeseríthet egy kezdeti nem olyan jó eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!