Melyik a legalkalmasabb és legfinomabb sajt kirántani?
Figyelt kérdés
Lehetőség szerint lehessen könnyen hozzájutni. (Spar, Lidl)2022. márc. 11. 18:13
1/7 A kérdező kommentje:
+ egy kérdés : kétszer kell panírozni?
liszt+tojás+prézli+tojás+prézli újra?
2022. márc. 11. 18:14
2/7 anonim válasza:
A feta-sajt és igen kétszer kell panirozni.
3/7 anonim válasza:
Ez eléggé ízlés kérdése...
Mi szeretjük pl. a rántott camembert sajtot. Szerintem ezt elég sok helyen lehet kapni. De van, akinek ez túl intenzív ízű.
Igen, általában duplán szokták panírozni.
4/7 anonim válasza:
A legáltalánosabb a trappista, edami, camembert sajt rántva. Célszerű 2x panírozni. Én majonézzel szeretem.
5/7 anonim válasza:
Nekem a trappista és az edami.
Igen, liszt, tojás, prézli, tojás, prézli.
Sütni 150 fokos olajban szoktam. Soha nem folyik ki.
6/7 anonim válasza:
A Trappista és a Camembert sajt.
7/7 anonim válasza:
Én brie-t és kamit szoktam, illetve mostanában fogom kipróbálni az edámit. Csak erőteljesebben forgatom, a tojás átveszi a lisztet, nem kell kétszer paníroznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!