Milyen töltelékkel a legfinomabb a bejgli?
Figyelt kérdés
Ha máshogy szereted, írd meg ide.2022. nov. 7. 09:44
A kérdező szavazást indított:
diós
mákos
gesztenyés
pisztáciás
aszalt gyümölcsös pl. aszaltszilvás forraltboros kombó
nutellás
mézeskalácsos
marcipános / mandulás
kókuszos
sütőtökös
52 szavazat
1/33 anonim válasza:
A diós és a mákos. esetleg még a gesztenyés. A többi töltelékkel nem igazán tudnám elképzelni.
2/33 anonim válasza:
Mi csak dióval meg mákkal esszük. Nekem dióval finomabb.
3/33 A kérdező kommentje:
Kb nekem is szükségtelen a többi de nem hagyományos bejgli versenyben ezek futnak.
2022. nov. 7. 10:46
4/33 anonim válasza:
3. Igen, sokaknak az fixa ideájuk hogy mindig újítani kell. De nekem a bejgli, akkor is kizárólag ettől a 2-3 tölteléktől bejgli. 😂
5/33 anonim válasza:
Nálunk a diósban aszalt barack, a mákosban aszalt szilva is van, ezeket imádom. Csak úgy magában diót meg mákot annyira nem, nekem ez száraz.
8/33 A kérdező kommentje:
Úgy látom lassan eljutunk a töltelékben a rétesig.
Nyilván be lehet tölteni mindent ami rétesbe is kerülhet.
2022. nov. 7. 12:05
9/33 A kérdező kommentje:
5. Csak a nagyon friss bejglit tudom magában megenni. Nekem csak hideg tejjel, a szárazsága miatt.
2022. nov. 7. 12:06
10/33 anonim válasza:
8. Igen, éppen ezért pl, az aszaltgyümölcsös nekem inkább már tekercs, nem pedig bejgli. Hiába ugyanaz a tésztája. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!