Mézeslángos kérdése:
Számotokra, miből van a legfinomabb húsleves? Én engem anno arra tanítottak hogy minden két lábú mellé illik egy kis négylábú is. De számomra a non + ultra még mindig a pulyka nyak és szárnyközép. Hallgatlak benneteket :)
Figyelt kérdés
szept. 1. 14:20
1/6 anonim válasza:
Libanyak, szárnytő, zúza. Vagy marhahúsleves.
2/6 anonim válasza:
Szimplán sertés karajcsontból nagyon finom.
3/6 anonim válasza:
Sertés csontból, vagy csirkefarhátból, szárnyból, nyakból, de azis fontos milyen és mennyi zöldség kerül bele.
4/6 Mansour válasza:
A lényeg az, hogy a hús jó minőségű legyen, és az nem olcsó mulatság. A legjobb szerintem fácánból vagy gyöngytúkból, friss sertés húsoscsontból (karaj vagy orja), és marhaszegyből/marhanyakból. De még libaaprólékból is egész jó. Lehet vegyíteni is (kétlábút négylábúval), de ha jó a hús, én jobb szeretem egyféléből.
5/6 anonim válasza:
Anyukám extra húslevese: tyúk (szigorúan tyúk, nem csirke) + csontos marhahús vagy ha kap pofát akkor az és még egy darab marhacsont + pulykanyak + csirke máj, szív, zúza. Sárgarépa, fehérrépa, vöröshagyma, fokhagyma, krumpli, karalábé, zeller, kelkáposzta. Fűszerek: egész bors, köménymag, egy kis darab szerecsendió teatojásban beletéve + egy csokor petrezselyem összekötve, belelógatva.
6/6 NPeti11 válasza:
Pulykanyakkal én is nagyon szeretem, de nálam a húsos csontból készült húsleves a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!