Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süssem, hogy ne legyen...

Hogy süssem, hogy ne legyen ilyen?

Figyelt kérdés
Fagyasztott sajtal, sonkával töltöttet vettem. Múltkor, mikor sütöttem, a külseje nagyon hamar megsült, de belül gyakorlatilag még fagyott volt. Mit rontottam el?
2022. jan. 27. 08:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy szoktam, hogy ha jó forró az olaj, beleteszem a húst, mérséklem a lángot, és teszek rá egy fedőt is. Ha az az oldala már szép piros, megfordítom, és fedő nélkül megsütöm a másik oldalát is.
2022. jan. 27. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
Én meg nem teszem bele fagyosan.
2022. jan. 27. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 A kérdező kommentje:
#2, A mirelitet nem fagyottan teszed bele, hanem megvárod, amíg kienged? Te zseni, te.
2022. jan. 27. 09:52
 4/18 anonim ***** válasza:
34%

2-es vagyok

Igen, megvárom míg kienged. Azaz, nem a fagyasztóba teszem, hanem a rendes hűtőbe egy éjszakára.

Engem nem érdekel, hogy mi van ráírva, megjártam egy párszor.

Ha nagyon forró zsiradékba tettem, akkor úgy jártam mint te, de még a konyha is úszott a sistergő, spriccelő olajtól. Ha meg nem volt eszement forró, akkor meg mire kiengedett a fagyossága, úgy megszívta magát olajjal/zsírral, hogy csavarni lehetett belőle.

De így ahogy csinálom tökéletes és bevált. Úgy süthető, mintha akkor lett volna panírozva.

Ettől még felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja!...és én is.

2022. jan. 27. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Négy, a burgonyát is kiolvasztod, mielőtt megsütöd? Édes Istenem...
2022. jan. 27. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
29%

#5

A burgonyát nyilván nem, de tudod az nem is addig sül, mint egy hús, ami ráadásul egy könnyen égő bundában van. De áruld már el nekem, hogy mi baja lesz így ahogy én csinálom?

Egyébként a fene sem fog vitatkozni, én így csinálom, te meg másképp.

(Szerencsére roppant ritkán veszek ilyesmit.)

2022. jan. 27. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
29%
....és még mindig várom a "szakértők" magyarázatát, hogy hogy mi baja lesz így ahogy én csinálom?
2022. jan. 27. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Minek ide más szakértő, ha egyszer itt vagy te nekünk.
2022. jan. 27. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Ne bántsátok szegényt! Élete legnagyobb sikere, hogy főzési tanácsokat adhat a Gyakori Kérdések oldalon. Most, hogy felsült(sic!), lehet hogy otthon toporzékol. Talán még a földhöz is veri magát.


Ráadásul úgy tűnik, képtelen elviselni, ha nem az övé az utolsó szó. :)

2022. jan. 27. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát, ha már így rákérdeztél, nekem konkrétan az a bajom azzal a sok marhasággal, amit itt összehordtál, hogy ha enni akarok, akkor enni akarok, nem pedig várogatni azt, hogy kiolvadjon a kaja. Tudod nem mindenki otthon unatkozó, a főzésen kívül reggeltől-estig Gyakorizó HTB. Szóval nem arra vagyok kíváncsi, hogyan kell megsütni akkor, ha kiolvadt, hanem arra, hogy fagyottan hogyan kell. A kérdés pedig egyértelmű volt, sajnálom, hogy nem értetted meg.
2022. jan. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!