Hogy süssem, hogy ne legyen ilyen?
2-es vagyok
Igen, megvárom míg kienged. Azaz, nem a fagyasztóba teszem, hanem a rendes hűtőbe egy éjszakára.
Engem nem érdekel, hogy mi van ráírva, megjártam egy párszor.
Ha nagyon forró zsiradékba tettem, akkor úgy jártam mint te, de még a konyha is úszott a sistergő, spriccelő olajtól. Ha meg nem volt eszement forró, akkor meg mire kiengedett a fagyossága, úgy megszívta magát olajjal/zsírral, hogy csavarni lehetett belőle.
De így ahogy csinálom tökéletes és bevált. Úgy süthető, mintha akkor lett volna panírozva.
Ettől még felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja!...és én is.
#5
A burgonyát nyilván nem, de tudod az nem is addig sül, mint egy hús, ami ráadásul egy könnyen égő bundában van. De áruld már el nekem, hogy mi baja lesz így ahogy én csinálom?
Egyébként a fene sem fog vitatkozni, én így csinálom, te meg másképp.
(Szerencsére roppant ritkán veszek ilyesmit.)
Ne bántsátok szegényt! Élete legnagyobb sikere, hogy főzési tanácsokat adhat a Gyakori Kérdések oldalon. Most, hogy felsült(sic!), lehet hogy otthon toporzékol. Talán még a földhöz is veri magát.
Ráadásul úgy tűnik, képtelen elviselni, ha nem az övé az utolsó szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!