Háziasszonyok segítségére lenne szükségem. Ki segít?
Nem vagyok egy tapasztalt szakács.Nagyon sok cukkinim van,és fogalmam sincs mit főzzek.Valaki segítene egy jó receptben,hogy mit csináljak a cukkinikkel?
Köszönöm előre is...
Ez tuti !!! Csináltál már tócsnit? Tudod,a reszelt krumpli,liszt, tojás,fokhagyma,bors,só,vegeta.
Na most a krumpli helyett a CUKKINIT reszeld le a nagyobbik reszelőn. Ugyanúgy kell elkészíteni mint a krumplisat. ISTENI !!! Lazább,ropogós,egészségesebb...
Ja,kevés olajban kell pogácsa nagyságúakat kisütni.
Ne ijedj meg,hogy folyós,összefogja kapni a tojás.
1 cukkinikrémleves,2 töltött cukkini!
1 felkockázod a cukkinit kis vízben megfözöd,füszerezed és összeturmixolod visszateszeda a gázra s felöntöd tejszínnel.Isteni ha teszel bele szerecsendiót.
2 meghámozod félbe vágod és kivályod a cukkini közepét.fözöl közben rízst.darált húst hagymán megdinszteled füszerezed ezt összekevered a rízzsel beletöltöd a cukkinibe rá tejföl és sütő.remélem segítettem...
Köszönöm a tippeket..Nagyon jókat írtatok..
Már kezdem is a tócsnit,és a tepsis cukkinit..Remélem finom lesz..
Szia! Először is adhatnál abból a sok cukkíniből, mert én imádom és az idei termés nekünk kifagyott...! :(
Csinálhatsz belőle tócsnit is ugyanúgy mintha burgonyával készítenéd, csak fokhagymát is törsz hozzá. De még ki is ránthatod, sütheted, grillezheted, tökéletes köret húsok mellé! De készíthetsz belőle cukkínikrémet is ugyanúgy, mintha padlizsánkrémet készítenél és pirítósra kenve isteni! Teheted még francia rakott burgonyába, lecsóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!