Milyen gyorsan elkészíthető főtt ételek vannak amiket egyszerűen el tudok készíteni és jól lakom?
Figyelt kérdés
Végzős gimnazista vagyok és rengeteg órám van az iskolában így nagyon későn és fáradtan érek haza. Mivel anyám nem hajlandó semilyen vacsorát főzni, nekem kellene valamit kitalálni. Fiú vagyok és a sztereotípiákhoz híven semmi érzékem nincs a főzéshez, az egyetlen ami számít hogy nagyon kevés idő alatt tudjak bármi főtt ételt összehozni amivel jól lakom. Eddig tortellinit próbáltam, fagyasztott pizzát és hasonlóakat, de kíváncsi vagyok ti miket tudnátok még ajánlani.
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. jan. 3. 01:20
31/31 anonim válasza:
Vannak előre megfőzött konzerv készételek is. Azt kell mondjam, hogy a csilis bab, kolbászos solet, halászlé, székely káposzta, borsos tokány, bolognai, húsgombóc paradicsom szószban (ahhoz kell krumplit fozz) és még sorolhatnám rengeteg kaja van amit megvehetsz és változatosan étkezel. Viszont néha kissé sosak, így nem árt kenyérrel enni, de úgy legalább jobban laktat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!