Milyen gyorsan elkészíthető főtt ételek vannak amiket egyszerűen el tudok készíteni és jól lakom?
Végzős gimnazista vagyok és rengeteg órám van az iskolában így nagyon későn és fáradtan érek haza. Mivel anyám nem hajlandó semilyen vacsorát főzni, nekem kellene valamit kitalálni. Fiú vagyok és a sztereotípiákhoz híven semmi érzékem nincs a főzéshez, az egyetlen ami számít hogy nagyon kevés idő alatt tudjak bármi főtt ételt összehozni amivel jól lakom. Eddig tortellinit próbáltam, fagyasztott pizzát és hasonlóakat, de kíváncsi vagyok ti miket tudnátok még ajánlani.
A válaszokat előre is köszönöm!
11: hol írta a kérdező, hogy szegénység miatt nem főz az anyja...????
Amúgy sikeresen megtaláltad a szarva közt a tőgyét... :DDD
16: ne hidd azt..
Én azért imádok főzni, mert sose kellett hétközben főznöm!
Mindhárom gyerek és a férjem (és én is) ettek rendes főtt ételt a munkahely közelében, iskolában - tehát bőven elég volt a hideg vacsora.
viszont hétvégén élvezettel és örömmel alkottam a konyhában. Mert volt rá idő, és kreatív tevékenységként fogtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!