Milyen kaja az a "hagymás vér"? Hogy kell megcsinálni? Egyáltalán nem egészségtelen?
Végy először is krb 1 drb hizot. Lökjed kell neki a moslékot, a csihányt meg a mutrákot. Aztán ha kigömbölyödött, hívni kell a böllért. Az megszurkálja. A vért fel kell fogni egy nagy vájlingba. Teszel bele sót,h ne alvadjon meg. Aztán egy nagy fazékba vizet forralsz
beleöntöd. Összeáll, de nem kell megijedni. Megfőzöd. Közben egy másik lábasba zsíron hagymát pirítassz. Ha megfőtt a vér belerakod a hagymászsírba. Só bors paprika majoranna. Ropogós kenyérrel, savanyú uborkával és pálinkával fogyasztandó.
Ezt disznóvágáskor szokták enni,én is megkóstoltam már,és izlett!!Nem egészségtelen mert látod itt püfölöm a klaviatúrát!!:D Utána sem lettem tőle rosszul mikor anno ettem... Kicsit hasonlit a májhoz mikor megsül.
Úgy készitik,hogy zsiron hagymát fonnyasztanak és utána ráöntik a vért,ami kis idő múlva megkocsonyásodik és kész a fenséges étel!!!:)
Amikor egy disznó visít,
a mennyországban egy angyal kapja meg szárnyait.
Ilyen idézet nincs a Bibliában...
A katolikus anyaszentegyház szerint Isten nem tiltja az állatok fogyasztását.
Az egy másik vallás,ami szerint szent állat...Bár,ha ingyen adják...
" csihányt meg a mutrákot."
Micsodát? Anyám! Maja maty!
Úristen, ahogy elolvastam az első választ teljesen kiakadtam. Ha fegyverrel kényszerítenének se enném meg.
Persze, ízlések és pofonok :D Csak ezt ki kellett magamból írni.
" ezt ki kellett magamból írni"
Nem kell semilyen húst fogyasztani.Csak éppen fehérjére szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!