Imádom vacsira a rántott sajtot, sültkrumplival. Nagyon
egészségtelen minden 7en legalább 1x azt enni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 19:11
1/6 anonim válasza:
Semmi nem egészségtelen.Csak akkor,ha nem eszel változatosan:tejtermékeket,zöldségeket,gyümölcsöt stb.Ez csak egy divat.Ha csak azt ennénk,amit egészségesnek mondnak,éhen halhatnánk.
2010. febr. 11. 19:17
2/6 anonim válasza:
Én hetente egyszer eszem vacsira zsíros, szalonnás túróscsuszát, és többször is nehéz kaját. Mégsem vagyok rosszul, nem hízom, mert amúgy változatosan eszem, és mozgok eleget.
2010. febr. 11. 19:19
3/6 A kérdező kommentje:
csak attól tartok hogy ha ilyen gyakran eszem vacsira bő olajba sült ételt, akkor egyszer csak hízni kezdek.. amugy 53-54 kg vagyok.. szóval eddig nem fenyegett ez a veszély.
2010. febr. 11. 19:19
4/6 anonim válasza:
Szerintem heti egyszer nem gond, ha ilyet eszel. De csak akkor, ha különben normálisan étkezel. Én is imádom, de én nem engedem meg magamnak még havi egyszer sem! Az a röhej, hogy az ilyen önmegtartóztatók szoktak végül meghalni mondjuk valami autóbalesetben:)
2010. febr. 11. 19:33
5/6 anonim válasza:
Ha eddig nem volt bajod tőle, szerintem ezután sem lesz. :) Az ember nem élhet folyton aszerint, hogy mi egészséges, mi biztonságos, stb... Ennyi erővel minek élünk? :D
Ha meg észreveszed, hogy mégis hízásnak indultál, akkor majd gondolkodhatsz rajta, hogy többet mozogj, vagy egyél több zöldséget. :) Addig viszont ne rágódj rajta szerintem!
2010. febr. 11. 19:39
6/6 anonim válasza:
Ha eddig nem volt baj továbbra sem lesz de ha aggodsz probálj ki más kajákat is rengeteg új dolog fogg izleni.
Probálj meg fözöcskézni sok fini kaját gyárthatsz magadnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.