Mi a kedvenc reggelitek ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 11:30
1/26 anonim válasza:
Én az édes reggeliket kedvelem, legyen mondjuk kakaós csiga egy pohár tejjel.
2/26 anonim válasza:
Rántotta - hagymás, gombás, sonkás, lecsós. Persze nem együtt, hanem vagy-vagy.
Virsli mustárral és tormával.
3/26 anonim válasza:
-Szalonnás rántotta, vagy
-friss zsömle sajttal,sonkával,zöldségekkel.
-még meleg mogyis croissant
5/26 anonim válasza:
Aprokrumplit héjában megfőzök, majd villával kicsit megtöröm, átforgatom vajban. Csinálok egy kis mélyedést középen, abba bele ütök egy tojást. Ráteszem a fedőt és hagyom, hogy az állhat picit megkapja a lang.
7/26 anonim válasza:
Vegyes müzli mézzel! A mikróba beteszem kb. 2 percre, hogy a méz megolvadjon és a tej meleg legyen! Kimaradhatatlan reggeli!
8/26 anonim válasza:
Már egyből kelés után egy szénhidrátbomba kakaós csiga...?
Gyanítom, nem vagy egy fitness lady...😅
10/26 anonim válasza:
8!
Ugyan nem én írtam a kakaoscsigat, de 1, Mi közöd hozza, hogy más mit eszik reggelire? 2, Honnan veszed, hogy "egyből kelés utan" eszik? Én pl 3 órakor kelek és 6kor eszek, úgy, hogy akkorra már túl vagyok 10e lépesen, mert hajnalban újságot hordok ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!