Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc reggelitek ?

Mi a kedvenc reggelitek ?

Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 11:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20 Na ja.Meg nem az volt a kérdés mi az EGÉSZSÉGES reggeli, hanem hogy kinek mi a KEDVENCE.

A #17 teljesen agyhalott.

2021. okt. 24. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

17

Te vagy az,fitnessguru agyhalott norbika?

2021. okt. 24. 17:25
 23/26 Sunshinedoll ***** válasza:
63%
zabkása gyümölccsel és magokkal.
2021. okt. 24. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Erős kávé ez alap meg kis keksz hozzá a sav miatt.

Reggelire pedig szendvics zöldségekkel.

2021. okt. 25. 10:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajtos omlett + paradicsom/salata/avokado.
2021. okt. 27. 00:53
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem az abszolút kedvencem, a reggelik non plus ultrája az Egss Benedict, 8mellé egy kis zölddel), de el lehet képzelni milyen sűrűn eszem :D

Egyrészt ébredés után még nemigen van étvágyam ugye (azt is elveszi a reggeli tejes teám, ami legalább 3 deci assam és egy deci barista zabtej), ez meg nem egy könnyű verzió, másrészt akkor esne igazán jól, ha elém tenné valaki, ami eddig még bisztrókon kívül nem nagyon fordult elő velem.

Elkészítem néha ráérős reggeleken, meg ha valahova mégis betévedek még reggeli időben és árulják is, valamint finoman készítik el.

Ezzel szemben mégis mi az, amit a leggyakrabban eszem? Zabkása, azt is sósan, mert egyáltalán nem vagyok édes szájú (és itt még finoman fogalmaztam), gombával, sajttal, valami zölddel általában, azzal elvagyok akár egy későbbi ebédig is, szeretem is, de messze nem a kedvencem.

Arra azért kiváncsi lennék, ha elém rakná minden nap valaki a Bendek tojásomat, hány nap után unnám vajon meg?

2021. okt. 27. 09:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!