Mi a kedvenc reggelitek ?
Töltött zsemle.
Kibelezek egy zsemlét, kivajazom, teszek a közepébe párolt zöldségeket, csirkemellsonkát, ketchupot meg reszelt sajtot, és az egészet nyakonöntöm tojással. A tojást nem sóval, hanem vagy gyros fűszerrel, vagy ilyen provence fűszerkeverékkel (Pennyben lehet kapni) fűszerezem meg, majd az egészet megmikrózom, amíg meg nem fől benne a tojás (kb. 3-4 perc)
Kávé, cigi... Az! Tehát, szerintetek ez a normális, csak megmozdulni ne kelljen...
Meló után meg jöhet a sör vedelés, hurka, kolbász, 3 tábla Milka, chips...
Meg is látszik a magyar népen, hogy szerintük ez a helyes életvitel!
A Top 3 - ban benne vagyunk Európa legelhízottabb nemzetei között!
Gratulálok! Csak így tovább!
#18, ezért is jó a GYK :D
Nálam változó, többnyire sós reggelit eszem, például teljes kiőrlésű/ CH csökkentett kenyérből pirítós sonkával, zöldségekkel, rántotta.
Egy időben proteines gofrit/palacsintát sütöttem, túrókrémmel vagy cukormentes mogyorókrémmel és gyümölccsel.
#1 vagyok. Nem, nem vagyok fitness lady, nem is szeretnék, de kövér sem vagyok, ha erre célzol.
A másik dolog meg, hogy nem az volt a kérdés, hogy mit eszem minden nap, hanem mi a kedvencem. 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!