Hogyan tudom ropogóssá tenni? A disznóvágáskor készített tepertőt lefagyasztottam de kiengedve nem igazán olyan amilyennek lennie kellene.Van valami praktika ???
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 16:40
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Pici zsírt forrósíts fel és süsd át röviden, akkor olyan lesz, mint frissen. De csak annyit, amit egyszerre megesztek, többet nem érdemes.
3/3 anonim válasza:
Micróban átforrósítod és krumplinyomóval jól kinyomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!