Minden sutim alja leeg. Valami praktika ellene?
Sziasztok cserep van benne alul de igyse az igazi.
Hallottam, hogy a racsot amire ratesszuk a tepsit tekerjem korbe alufoliaval.
Es arra tegyem a tepsit.
Ez igy tenyleg bevallhat?
Piskotat szeretnek ma sutni. Nem akarom elrontani. Eddig az alja mintig ugy megsult hogy tort a sutemeny felul meg puha maradt :( koszonom a segitseget
Tegyél be a tepsi alá (a másik sínre) egy tepsit, az csökkenti az alukról jövö meleget.
Másik meg, hogy ha kicsit megég, vagy túlsül a süti alja, a túl sötét részt egyszerüen le lehet sajtreszelövel reszelni, ezzel megszünt a probléma.
De hosszabb távon egy normálisabb, jó sütö a megoldás
4: köszi, sejtettem...
újabb kérdés: hogyan szabályozod a hőmérsékletét? Csak a fokozat alapján, vagy van sütőhőmérőd?
Sokszor semmit nem ér gomb tekergetése, mert nem kellőképpen szabályozza a hőt. GYakorlatilag a lángnagyságot tudod állítani, de nincs benne hőérzékelő.
VEgyél egy szimpla sütőhőmérőt (szerintem max. ezer-ezerötszáz), és 180 fokon próbáld sütni a piskótát.
Sziasztok.
Bevallt a racsra tekert alufolia gyonyoru lett a piskotam 😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!