Csicseriborsót szeretnék valahogy ehetővé tenni könnyeden, mert sajnos kollégista vagyok és itt nem adatik meg minden konyhai eszköz és hozzávaló. Tippek?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem beáztatni. Kevés időm van a tűzhely előtt vele.2020. febr. 27. 00:05
1/5 anonim válasza:
Van aprítógép/botmixer? Azzal összetrutymósítod egy kis fűszerrel és fasírtnak kisütöd olajban.
2/5 anonim válasza:
Van konzerves csicseriborsó is. Az nem opció? Azt nem kell főzni. Én a Lidl-be szoktam venni.
3/5 anonim válasza:
Máskor vegyél konzervet, az kvázi kész is, maximum összekutyulod valami szósszal.
4/5 anonim válasza:
Figyelj, ha nem akarsz konzervet (mert mondjuk nem szereted a tartósított élelmiszereket) és mindenképp ragaszkodsz ahhoz hogy magadnak főzz hüvelyes zöldséget vagy mást, viszont nincsen túl sok időd, akkor javaslom hogy vegyél egy kuktát.
A legolcsóbb kukták kb. 3,5 literesek és 5-6000 ft között van az áruk, de megéri megvenni abban az esetben, ha gyakran főzöl olyan ételt, amihez alapból sok idő kell.
5/5 anonim válasza:
Én is csicseriborsó konzervet szoktam venni, és azt nem kell beáztatni illetve sokáig főzni. Én ilyen zöldséges ragukat szoktam belőle főzni, nagyon finom, és szuper fehérjeforrás. Hummuszt is könnyen tudsz belőle készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!