Miért adja el mindenki a neten a kenyérsütő gépét? Ez nem egy jónak tűnő eszköz?
Múlt hónapban vettem anyámnak egy mobil klímát, nagyon szereti, teljesen meg van vele elégedve, mikor meglátogatom, nekem sincs vele semmi bajom.
Remélem, segítettem! :D
AMúgy ez olyan lehet, mint a szobabicikli. Ami 90 % -ban szobainasként végzi. :D
Jónak tűnő dolog... csak hát ugye használni kell.
Egyébként én magam sokkal inkább vennék egy normális dagasztógépet, ami ezerszer praktikusabb, univerzálisabb, "flexibilisebb" , nem korlátoznak ostoba programok, nem hal bele a gép egy keményebb pizzatésztába, nem dagaszt fölöslegesen, akkor pihentetem a tésztát amikor jónak látom... és még sorolhatnám, egy kenyérsütő gép dagasztó része egy korlátozott, (tudásban és teljesítményben) "hülyebiztos" megoldás.
Aki hangyányit is ért a tésztákhoz, mit hogy érdemes dagasztani, mennyi ideig, stb, annak meg se fordulna a fejében egy jó dagasztógép helyett egy kenyérsütőbe beépített játékdagasztóval hülyéskedni.
Sütőm meg van...
Nálunk bevált. Fő előnye, hogy nem kell csak a kenyér miatt bemennem a boltba (tartós tej is mindig van itthon).
Tényleg 3 órán át süt egy kenyeret, de cserébe időzíthető a sütés. Este bekészítem, és reggelre kész.Vagy mire délután hazaérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!