Dr_beverineki_farkas kérdése:
Jó napot kívánok! Mit gondolnak mi lehet ez az eszköz?
Figyelt kérdés
Amint látszik a legelső kommentben a linkek alatti fotókon több élethelyzetben is ki lett próbálva ez a silány műanyag tárgy de megfejtést nem sikerült találni vele kapcsolatban. Kérem írjanak egy üzit vagy egy válasz kommentet Dr. Beverineki-Kemény Farkas várja a válaszokat!2018. aug. 28. 13:50
2/26 anonim válasza:
HA még kisebb képeket tettél volna fel, akkor még kevesebb esély lenne felismerni bármit is rajta!
Tegyél fel normális méretü fotókat, akkor kapsz választ!
3/26 A kérdező kommentje:
2018. aug. 28. 14:22
4/26 anonim válasza:
"Kérem írjanak egy üzit vagy egy válasz kommentet Dr. Beverineki-Kemény Farkas várja a válaszokat!"
Hát ne haragudj, ne nagyon kell röhögnöm! :D Hány éves vagy?
5/26 anonim válasza:
Dr. Beveri neki kemény farkas! Nem tudom. :) Valami csipesz, vagy fogó.
A felhasználói neved, meg a stílusod valahogy nem passzol. Mondd, hogy csak hülyéskedsz!
7/26 A kérdező kommentje:
73 vagyok, rokkant nyugdíjas, nagypapa. Könnyen felejtek ebben a kórban ezt pedig évekkel ezelőtt vehettem ezért nem tudom mire való, kérem tényleg segítsenek mert ez most nem az a bizonyos vicc kategória, hanem a "Konyhai praktikák" amint látszik.
2018. aug. 28. 14:36
8/26 pokol az eletem válasza:
Jó napot! Szerintem egy csipesz, csak nagyon nagy! Remélem segítettem!
9/26 anonim válasza:
Nem tudom, de most már baromira érdekel :D
Valaminek a formázója lehet, sütiknek szokott hasonló tetejük lenni, de mi az, amit szépen ki lehet venni a műanyagból a "formázás után"? Fogalmam nincs.
10/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam formálni vele dolgokat de az inkább fájt mint formássá tette volna azokat. Úgy gondolom ez a válasz nem felel meg a valóságnak. Várom a többi válaszokat!
2018. aug. 28. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!