Miért adja el mindenki a neten a kenyérsütő gépét? Ez nem egy jónak tűnő eszköz?
Nekünk bevált nagyon. Lányomnak speciális diéta volt előírva a cukra miatt, így neki mindig abban sütöttem a kenyeret. Az a jó benne, hogy olyan lisztből sütöm, amilyenből szeretném, nekünk a graham liszt vált be legjobban, és lehet variálni magokkal, pelyhekkel.
Amikor ketten maradtunk a férjemmel, azóta eltettem a gépet, van egyfajta kenyér, magunknak csak azt vesszük, így már nincs kihasználva a kenyérsütőgép, de előtte kb. 5-6 évig használtam, és nekünk anyu adta ide, szóval ők is nyúzták előtte még 10 évig. Hálás kis jószág, én ezt már nem adom el, megmarad.
9-es, ez nagyon nagy, ahogy írtad :) Tetszik :)
Jól van, köszönöm, aranyosak vagytok, hasznos volt. Annyi, hogy én magyarként Franciaországban töltök pár hónapot munkával, pénzt spórolni, és ahhoz túl drága az igazi ehető kenyér, hogy ott vegyem, és igazából egy olyan kenyeret sem ettem ott ,ami a szám íze szerint lett volna sütve, de kinek a pap, kinek a papné, valószínű nem illik pont ilyet pont Franciaországról mondani :) De igaz, ami igaz, a normál szupermarketekben és más megfizethető pékségekben iszonyúak a kenyerek.
De Ausztriában is keserű, savanyú az összes kenyér,ami nyilván egészséges, csak nekem nincs kedvem hónapokig ilyeneket enni, ami meg "édes" és fehér kenyér, azon meg érzem, hogy mű porkeverékből van. Na mindegy, csak érzékenyen érintett, mikor nem lehetett értelmes kenyeret enni amikor éhes az ember :)
Elsősorban én oda vinnék ki magamnak egyet, és egy főnek magamnak sütve. Értem, hogy kicsi meg minden macera, de bármit megadtam volna egy ilyen kis nyamvadt furi kocka kenyérért is, csak legyen már ehető :D
Másrészt ahogy kiveszem a szavaitokból, speciális étkezési igényű embereknek a mentsvára ez, vagy csak olyan anyukáknak, akik alapból szeretnek sütni, tehát egy réteget szólít meg, és nem jön be mindenkinek.
Köszi, ennek tükrében átgondolom ezt, vagy legalábbis csak kölcsönbe kérek valakitől, ha utazom, és magamnak itthonra csak ezért nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!