Van bevált praktika arra, hogy a mignon ön rajta maradjon a máz, és ne folyjon le róla?
Figyelt kérdés
Nem vagyok cukrász, de hobbiból szeretek mindenfélét sütogetni. A fondantat úgy készítettem hozzá, ahogy kell, és az állaga jó is lett, de amint csepegtetek bele egy kis ételszínezéket (nem sokat), és kicsit megkeverem, rákenem a megdermesztett sütikre folyik is le róla. Hogy tudnám igazán jól bevonni őket? Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, és tényleg röhej, mert több féle sütit vontam már be, és egyikkel se volt ilyen gond, de a mignon kifog rajtam. :( Valakinek valami bevált tipp? Köszi a válaszokat!2021. aug. 3. 13:57
1/9 A kérdező kommentje:
*mignonon
2021. aug. 3. 13:57
2/9 anonim válasza:
Nem trutyival kell bevonni, hanem reteggel :)))
3/9 anonim válasza:
Ez ilyen. Rácsra kell tenni, és a felesleg lefolyik.
4/9 anonim válasza:
esetleg hűtsd be a mignont mielőtt mázat raknál rá, kevésbé folyik meg, ha hideg. viszont nem értem, hogy miért fondantal vonod be.. az egy marcipán utánzat, neked pedig egy sűrű cukormáz kellene, nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Sikerült azóta. :)
2021. aug. 8. 15:21
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából picit tovább forraltam (vagy inkább csak nagyon kis lángon gyöngyöztettem) a cokormázat, kb félórát, és így gyönyörű állaga lett. Előtte szerintem az lehetett a baj, hogy hamarabb le vettem a tűzről.
2021. aug. 9. 05:53
8/9 anonim válasza:
azaz nem volt elég sűrű a mázad akkor
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, de volt olyan, pl 2.-ra, hogy túl sűrű is lett, mint egy nyalóka masszája. 3.-ra lett tökéletes. :D
2021. aug. 9. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!