Hogyan tudok diót pucolni gyorsan és egyszerűen úgy, hogy a belseje viszonylag egybe maradjon, ne törjön darabokra?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, várnám ezzel kapcsolatban a praktikákat, ötleteket. Eddigi években mindig a kalapáccsal törtem, de így sokszor "egybetört" a külseje és a belseje és szedhettem kifele belőle a héját.. Nincs esetleg valami praktika erre? Előre is köszönöm, üdv2012. szept. 29. 15:36
1/4 anonim válasza:
Erős pengéjű késsel szétfeszíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
És azután? Lesz két fél dióm, amiből nem tudom simán kivenni a két fél belet...
2012. szept. 29. 16:22
3/4 anonim válasza:
Létezik ilyen fogószerű diótörő.(állítható a szélessége, amibe befogjuk a diót) azzal összeroppantod, és máris lehet kibelezni.évek óta ezzel roppantjuk össze azt a kevés saját diónkat:)
4/4 anonim válasza:
Ha óvatosan, "érzéssel" csinálod, akkor csak a héja fog kettétörtni, a belseje egyben marad, arról kell akkor csak lefejtened a külső héját, és a 4 gerezd "lényeg" egyben marad. Persze ehhez gyakorlat és idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!