Tojásfehérjét habbá felverni muszáj habverővel? Úgy egyszerűen turmixgépben nem lehet?
turmixtál, teteje, kései Vs egy edény és két szerencsétlen kis habverő - ezek közül utóbbit könnyebbe elmosom :D
De am még nem próbáltam, de szerintem tuti nem, csak folyossá tenné.
képzeld régen fakanállal verték fel habnak fehérjét :D
mixergéppel, könnyű
egy dologra kell vigyázni: sárgája ne menjen bele,
egy kicsi sem, mert akkor nem verődik fel!!
egyébként meg könnyen - és a végén keverem hozzá a cukrot, (ha kell bele)
most ezt találtam, de vas-edényben vannak jó és sokkal olcsóbb keverők:
Első: a pecsmegelőst úgy értem, hogy én ha már úgy intenzívebben kevergetek valamit, pl pudingot, már akkor is összefröcskölöm a fél konyhát, ilyen überbéna vagyok. A turmixgépem nekem nagyon könnyen elmosható, nem olyan sokrészes. :D De ezek szerint arra nem jó :S
De köszi mindenkinek a tippeket, asszem akkor ilyen mixeres dolog lesz, aztán reménykedek hogy nem lesz még a plafon is tojásos, meg hogy nem kerül bele a sárgája
Merülő mixerre gondolsz?
Azzal csak akkor fog menni, ha tudsz hozzá habverőt csatlakoztatni. A sima késes végű mixernem nem fog menni, nem tudod kemény habbá verni, mert nincs, ami bevinné a levegőt a tojásba (hogy hab legyen).
Annyira nem pepecs meló, villával is meg lehet csinálni, de rabotgéppel igazán megvan 2 perc alatt, magas oldalú tálban.
Üdv!
CMP 250 Combi - merülő mixer+habverő adapter
itt a4. haberős rész
CMP 250 Combi - merülő mixer+habverő adapter
ilyen haberővel pillanat alatt kemény habbá verhető
csak egy csepp sárga ne kerüljön bele, akkor nem megy!
ez szuper! fog sikerülni- a konyha sem lesz ragacs
sárgáje ne menjen bele
2 perc: utána bele a cukor + 1 perc
kész a műalkotás:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!