SOS a tojásfehérjét már régóta verem mixerrel, de nem akar sehogyse keményedni. Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Köszi2010. máj. 15. 15:05
1/7 anonim válasza:
Teljesen különválasztottad a sárgájától? Ha nem, akkor sosem fog megkeményedni.
2/7 anonim válasza:
Mixerrel??
Én habverőt használnék, a hideg! tojásfehérjéhez.
3/7 A kérdező kommentje:
ja csak kapkodtam:d én is habverővel verem... teljesen külön választottam, egy csepp sárgája sincs benne.
2010. máj. 15. 15:15
4/7 anonim válasza:
tégy bele pár csepp citromlevet,ha nem keményedik ez után sem,akkor valami gond van a tojással(túl régi stb.)!
5/7 A kérdező kommentje:
már betettem sülni,
sót és citromlevet tettem bele
szerencsére sikerült:)
köszi a segítséget:)
2010. máj. 15. 15:29
6/7 anonim válasza:
Ha nem került bele tojássárgája, akkor elképzelhető, hogy egy pici zsír (olaj, vaj).
Javítás:
Egy tiszta edénybe önts a tojásfehérjéből egy keveset, azt kezdd el újra felverni. Ha megkeményedik, akkor több részletben adagold hozzá a többit.
Ha ez se jön be, ki kell öntened, mert lehet, hogy romlott van benne!
7/7 tetro válasza:
a tojást nem verjük mixerrel, mert épp az a lényege, hogy körkörös mozdulatokkal a levegőt verjük bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!