Elchiliztem a csilis babot milyen praktikák vannak rá hogy eltűnjön belőle a csili?
Az a lényeg a végén mikor hozzáadtam a csiliport megcsúszott a kezemben és beleborult szinte az egész. Mondanom se kell hogy ehetetlen a csipőssége miatt de maga az étel meg isteni finom lett, már felfőztem tejjel lencsevel mindennel amit eltudtok képzelni hogy hátha veszt belole de nem nagyon akar
Tud valaki valamit?
Bocs, de chilibe hogy kerül tej (meg lencse)????
Másrészt eredetileg a chili meg a bab külön edényben készül, a bab mennyiségével lehet szabályozni a csípösséget.
Ha neked ez a módszer nem passzol, akkor marad az elsö javaslata.
Semmit, a kapszaicint nem tudod elvenni, csakha az alap kaja mennyiseget noveled, kerdes mennyire kell novelni, dupla, tripla stb, es meg akkor se biztos, hogy sikerul.
De ahelyett, hogy minden xart hozza kotyvasztasz, miert nem vetted ki azt a reszt egy merokanallal, ahovq beleborult a chili? Minek keverted el benne?🤦 Joisten gyere le!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!