A sós ételhez használhatok habtejszínt?
Figyelt kérdés
Spáros habtejszínt szeretnék használni, de nem látom sehol rajta, hogy cukrozatlan habtejszín.#habtejszín #Főzés sós ételhez
ma 14:42
1/5 anonim válasza:
A habtejszín MINDIG cukrozatlan, a tejszinhab az, amiben lehet cukor.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Felbontottam és nem értem a cukrot, de inkább biztosra mentem, és azért kérdeztem. Főzök,és ha megpuhult a hús, akkor kell belekeverni és sütőbe tenni kb 15 percre.
ma 14:58
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod,csak szaftosabb lesz az étel
4/5 anonim válasza:
Sokkal finomabb a habtejszín mint a műanyag főzőtejszín és nyilván nem cukrozott.
5/5 anonim válasza:
A habtejszín konkrétan csupán magas zsirtartalmu tejszín, ami ennek a magas zsírtartalomnak köszönhetően habbá verheto. Alapvetően nincs benne cukor. Létezik a cukrászhab, ami hasonló, mint a habtejszín, az sokszor cukrozott, növényi alapú "tejszín"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!