Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sós ételhez használhatok...

A sós ételhez használhatok habtejszínt?

Figyelt kérdés
Spáros habtejszínt szeretnék használni, de nem látom sehol rajta, hogy cukrozatlan habtejszín.

jan. 31. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A habtejszín MINDIG cukrozatlan, a tejszinhab az, amiben lehet cukor.
jan. 31. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Felbontottam és nem értem a cukrot, de inkább biztosra mentem, és azért kérdeztem. Főzök,és ha megpuhult a hús, akkor kell belekeverni és sütőbe tenni kb 15 percre.
jan. 31. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodtan használhatod,csak szaftosabb lesz az étel
jan. 31. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal finomabb a habtejszín mint a műanyag főzőtejszín és nyilván nem cukrozott.
jan. 31. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A habtejszín konkrétan csupán magas zsirtartalmu tejszín, ami ennek a magas zsírtartalomnak köszönhetően habbá verheto. Alapvetően nincs benne cukor. Létezik a cukrászhab, ami hasonló, mint a habtejszín, az sokszor cukrozott, növényi alapú "tejszín"
jan. 31. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ezt használom.
febr. 1. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!