Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék elkészítéséhez használ...

Főzelék elkészítéséhez használhatom a habtejszínt is?

Figyelt kérdés
Spenótot szeretnék készíteni, de itthon csak 30%-os habtejszín van (összetevők: tejszín, stabilizátor, karragén).
máj. 13. 07:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

"Talán meglepő, de a habtejszín cukrozatlan változata sós ételek készítéséhez is kiválóan alkalmas. Ezt a zsírosabb tejszínfajtát ugyanis a krémlevesek, főzelékek sűrítésére, krémesítésére ugyanúgy használhatjuk, mint a főzőtejszínt."

[link]

máj. 13. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
a főzőtejszín, csak egy higított habtejszín
máj. 13. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi inzulinrezisztensek ezt használjuk mindenhez. Van ami sokkal jobb is ezzel.
máj. 13. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Én a spenótot rántással sűrìtem és tejjel készítem.
máj. 13. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Jobb mint a főzőtejszín.Recept szerintem nyilván tejföl kellene de tökéletes ezzel is.
máj. 13. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benne cukor vagy édesítő, akkor persze.
máj. 13. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim válasza:
61%
Igen, csak igazi tejszín legyen, ám jobb a főzőtejszín. A növényi olajosakat kerüld, mert elrontja.
máj. 13. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
4: én meg abszolút nem teszek bele tejszármazékot, liszt és víz keverékével sűrítek mindent.... De mivel a kérdés nem az volt, így inkább azt kellett volna írnod, hogy "igen, nyugodtan tehet bele, ha úgy szereti"...
máj. 13. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim válasza:
20%
Kell bele tejszármazék, vagy rendes tej... Miféle főzelék az, amibe nincs rántás, heee... Fura fajta. De elhiszem. Mondjuk nem mindegy milyen főzelék. A tej nem méreg, a tej alaptáplálék!
máj. 13. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

9


Habarás is jó sűrítésre.Márpedig az működik vízzel is.Mondjuk a sárgaborsó főzelékbe nem teszek tejfölt.

máj. 13. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!