A kókusztekercs elkészítése során használhatok ráma margarint?
technikailag jó megoldás lenne, gyakorlatilag megtiltom, hogy ramat használj :D
vicceltem, csak ne legyen folyós, de ha teheted inkább teavajat használj :)
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
Igen, igen gondoltam rá,h kicsit megolvasztom, csak valahol azt halottam,h a rámát nem jó melegíteni a süti előtt.
De ezek szerint az, erre a sütire nem vonatkozik:)
Tökéletes a ráma is. teavajjal már megfizethetetlen lenne...
legalábbis nekem:(
a lágy margarin jó hozzá, amit radiátorra,téve is hamar el lehet érni,persze, egy kistányéron.
a sok lepontózónak, vagy csak egynek, nekem tök mindegy
mindenki hasznos választ adott a kérdésre és mindenkit felpontoztam csak azért is
azt hittem a rámaszimptizánsoknak XDD. így már értem a boszúságodat.
én is már rájöttem, ha az ember a lelkét kiteszi igykezetében, hogy hasznos, legalábbis hite szerint hasznos választ adjon, akkor is van aki a sárbadöngöli
a lepontozásával. van akit ez szórakoztat, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!