1/6 anonim válasza:
én komolyan nem értem, mi az a borkő sütőpor?
sütni lehet még a sütőporon kívül szódabikarbónával, szalalkálival, élesztővel...
2/6 anonim válasza:
Én élelmiszervegyész vagyok de nem tudom mit akarsz?Mert a borkősav nem sütőpor, az alap hogy valamilyen hidrogénkarbonátnak lennie kell a sütőporban abból szabadul fel gáz ami lazítja a tésztát.És az kétlépcsős egyszer a tészta készítésekor a nedvesség hatására szabadul fel amit sav elősegít nyilván másodszor a sütéskori hőbomlás miatt.Mi a bajod a borkősavval?
3/6 anonim válasza:
Ez így nem értelmezhető? A borkő és sütőpor nem azonos felhasználású...
4/6 anonim válasza:
Tényleg létezik olyan, ez a borkő sütőpor kell ahhoz a Karamellás almához amit pl: Bécsbe is lehet kapni!!!!
5/6 anonim válasza:
A borkő sütőpor foszfátmentes, ettől bio. És létezik. Helyettesíteni szódbikarbóna és valamilyen savas anyaggal lehet
6/6 anonim válasza:
Cream of tartar - Azaz a tisztított borkő
tisztított borkő 6 legjobb helyettesítője:
1. citromlé
2. Fehér ecet
3. sütőpor
4. Író
5. Joghurt
6. hagyja ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!