Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz jó szaftos egy...

Mitől lesz jó szaftos egy pörkölt?

Figyelt kérdés

Időnként sikerül kellemes szaftosra készítenem, máskor nem. Nem szoktam figyelni, hogy mikor milyen arányban teszem bele a hozzávalókat. Egyszer eltalámom, máskor pedig nem. Minden pörköltet ezek különböző arányával készítek:


-mustár

-piros paprika

-olíva olaj v étolaj

-hagyma

-sűrített paradicsom

-pörköltszaft kocka


köszönöm


2021. szept. 18. 12:28
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Te troll vagy.
2021. szept. 18. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/47 A kérdező kommentje:
Most sűrített paradicsommal oldottam meg a szaftot
2021. szept. 18. 22:48
 43/47 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy igazából én a mártást keresem a pörköltbe. Azt hogy szaftos paradicsom mártás ízesítve minden jóval jusson a hús mellé. Nem is magát a pörköltet
2021. szept. 21. 18:21
 44/47 anonim ***** válasza:
8%

Tehetsz bele mustárt. Nem bántja. De semmit sem KELL.

Allítólag a sok hagyma adja meg a szaftját a liszttel leszórás az tabu, áhh senki sem csinálja, neeemnem. Dehogynem. Figyeld csak meg, mindjárt nekem esnek.

A vastag szaft az biza vagy a sok hagymától, vagy a liszttől vastag. Nem egyetlen darab hagymától. Tagadják mert ez valamiért tabu nekik. Nekem nincs bajom a vékony szafttal nem lisztezek mert gluténerzékeny van a családban. De csak azért nem.

Írtad hogy krumpli. Na az vastagít a keményítőtartalom miatt, ha sűrűbb szaftot szeretnél, tegyél bele többet.

Kömény az jó bele. Általában húsokhoz teszek köményt pörihez mindig..

2021. okt. 1. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/47 NTBS ***** válasza:
100%
Több hagyma, paprika paradicsom. És főleg elég hús.
2022. szept. 11. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/47 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki másképp csinálja. Én hagymát , paradicsom konzervet, olajat, piros paprikát , Maggi marhahús leves kockát , borsot, köménymagot , fokhagymaport teszek bele, meg 2 szem burgonyát.

Szigorúan kihagyom az ilyen TV paprika jellegű dolgokat, nem bírom a szagát, miközben fől.

Bort is kihagyom, nem szeretem benne.

Az a leveskocka nagyon megdobja, szerintem nagyon jól eltalált az íz kombinációja.

2022. szept. 12. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Előző: A hagyma és a paradicsom okozza a szaftosságot, plusz a hús is, ha zsírosabbat választasz.
2022. szept. 12. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!