Mitől lesz jó szaftos egy pörkölt?
Figyelt kérdés
Időnként sikerül kellemes szaftosra készítenem, máskor nem. Nem szoktam figyelni, hogy mikor milyen arányban teszem bele a hozzávalókat. Egyszer eltalámom, máskor pedig nem. Minden pörköltet ezek különböző arányával készítek:
-mustár
-piros paprika
-olíva olaj v étolaj
-hagyma
-sűrített paradicsom
-pörköltszaft kocka
köszönöm
2021. szept. 18. 12:28
2/47 anonim válasza:
Sok párolt hagyma, pirospaprika, só, bors, fokhagyma, víz (ami elpárolog), és a húshoz illő egyéb fűszerek.
3/47 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt olvastam mustárral teltebb lesz az íze. Ne tegyek bele? Nem jó? Ezért kérdezem
2021. szept. 18. 12:43
4/47 anonim válasza:
Mustár nem kell bele. Paradicsom se.
5/47 anonim válasza:
30 dkg hagyma/1 kg hús
Zsír
Pirospaprika
2-3 gerezd fokhagyma
(1 kis krumpli)
2 paradicsom
1 paprika
Só
6/47 A kérdező kommentje:
Köszi. Én a zsírtól félek, hogy lerakódik. Nem teszek bele
2021. szept. 18. 12:50
7/47 anonim válasza:
Nekem a mustár meg a sűrített paradicsom nem illik bele. Inkább rendes paradicsom. Meg egy kis őrölt kömény is finom rá.
8/47 anonim válasza:
Hol rakódik le a zsír szerinted?
9/47 A kérdező kommentje:
AZ ereimben
2021. szept. 18. 12:57
10/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Kipróbálom!
2021. szept. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!