Kacsamájat hogy keszítsem el?
Vettem egy darab kacsamájat leértékelve. Soha nem ettem még, de régóta szerettem volna kipróbálni. Csak ugye az ára.
Egy részét el is kezdtem egy recept alapján, de valamit nagyon elrontottam. A recept azt írta, hogy kis lángon, lefedve süssem félórát. Gondoltam nem állok felette, hanem időnként ránézek. De már 10 percnél elégett az egész. (Hogy az olaj volt túl meleg, vagy a fedő nem zárt rendesen, nem tudom. Ott kellett volna maradnom vele) A sírás kerülgetett, amikor kidobtam a kukába. De ott van a másik fele, amit már nem akarok elrontani.
#18
Csak mert kérdezted:
Mert a HÍZOTT(!) kacsa vagy libamájból ember nem csinál resztelt májat.
Ez nagyjából akkora szentségtörés, mintha valaki marhabélszínből csinálna pörköltet, vagy fasírtot.
20-as, ne bonyolítsd, mert csak egyre rosszabb lesz!:)
"mivel ezt írtam, "pont úgy szoktam, ahogy a resztelt májat."
Ha egy májat úgy készítesz el, mint a resztelt májat, akkor az resztelt máj.
Ha egy csirkét úgy készítesz el, mint a paprikás csirkét, az paprikás csirke.
Ha egy babot úgy készítesz el mint a babfőzeléket, akkor az babfőzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!